Meni Zapri

Poslovanje

Vyberte , co vás zajímá

Izdani računi

Enostavna priprava računov, predračunov, e-računov, davčno potrjenih računov, računov za predplačilo, dobropisov v domači ali tuji denarni enoti … in še mnogo več.

E-računi

Pripravite, prejemate in izmenjujete lahko e-račune.

Gotovinski računi

Izdajate lahko gotovinske račune z davčnim potrjevanjem (npr. za plačilo po povzetju).

Prejeti računi

Program namesto vas izvaja številna opravila, zapise in knjižbe. Podjetnik ima stalen vpogled v prejete račune, tudi preko mobilne aplikacije.

Potni nalogi

Hiter vnos potnih nalogov z možnostjo načrtovanja poti preko Google Maps in vedno ažurnimi podatki o višinah dnevnic za vse države.

Nabiralnik

Vsa komunikacija s partnerji, bankami, strankami je lahko v programu, v sodobnem poštnem predalu.

Bančni izpiski

Uvažate in zapirate prilive in odlive, pri čemer program sam predlaga zapiranje.

Odprte postavke

Spremljate, tiskate in izvažate lahko odprte postavke. Opomine in IOP obrazce lahko pošiljate po elektronski pošti. Izvažate lahko tudi podatke za banke (izpis odprtih postavk glede na zapadlost 30, 60, 90 dni).

Registracija delovnega časa

Čas je dragocen. Pustite, da Minimax namesto vas skrbi za evidenco prisotnosti delavcev in za prenos podatkov v obračun plač.

Pregledi poslovanja z grafikoni

Enostavno in pregledno spremljajte vaše poslovanje na nadzorni plošči. Podjetnik vidi najbolj prodajane artikle, največje stranke, največje dolžnike … Računovodja pa ima nadzor nad organizacijami (svojimi strankami) in opravili. Nadzorne plošče so nastavljive.

Obračun storitev računovodskega servisa

Omogoča avtomatizirano spremljanje opravljenega dela v servisu po knjižbah, obračunih in dokumentih za posamezne stranke ter tudi po delavcih (knjigovodjah). Mesečne račune za vse stranke je mogoče narediti z nekaj kliki.