Meni Zapri

qStom.si

Povežite spletno trgovino z naprednim Minimax računovodskim programom za enostavno in ažurno poslovanje.

V sodobnem svetu e-trgovine, kjer se podjetja vsakodnevno soočajo z izzivom, kako svoje poslovanje narediti učinkovitejše in prijaznejše tako za kupce kot tudi za lastno administracijo, pri qStom d.o.o. izdelujejo napredne rešitve za integracijo računovodskega programa Minimax z e-commerce platformo OpenCart.

Z razvojem in implementacijo vrhunskega modula, ki zagotavlja neposredno povezavo med OpenCart platformo in Minimax rešitvijo, qStom d.o.o. odpira vrata k enostavnejšemu, hitrejšemu in bolj zanesljivemu načinu upravljanja spletnih trgovin. Ta inovativna povezava omogoča avtomatizacijo procesov izdajanja računov, beleženje vseh sprememb v naročilih in ažuriranje zalog v realnem času, brez nepotrebnega ročnega vnosa.

Glavne značilnosti rešitve:

  • avtomatsko potrjevanje in izstavljanje računov neposredno iz OpenCart platforme v Minimax
  • takojšnje prenašanje podatkov o naročilih in strankah v Minimax za ustvarjanje PDF računov, ki se avtomatično pošiljajo kupcem
  • popolna kompatibilnost z najnovejšimi različicami OpenCart-a, zagotavljajoč gladko integracijo in brezhibno delovanje
  • ažuriranje zalog, cen in opcij produktov
  • stalne posodobitve in vzdrževanje sistema, ki zagotavljajo dolgoročno zanesljivost in varnost podatkov
  • podpora in integracija v slovenskem, hrvaškem ali angleškem jeziku
  • prilagoditve modula logističnim potrebam naročnika

Več o tem, kako lahko njihova rešitev za integracijo Minimax in OpenCart pomaga vašemu podjetju doseči nove ravni uspešnosti in zadovoljstva strank, si lahko preberete na strani Minimax za OpenCart.

Partner qStom d.o.o.

Pri qStom d.o.o. razumejo, kako je za podjetja pomembno, da ostanejo korak pred konkurenco in optimizirajo svoje operacije. Zato so zavezani k zagotavljanju rešitev, ki ne samo izpolnjujejo tehnološke zahteve sodobnega trga, ampak tudi prinašajo konkretne poslovne prednosti njihovim strankam. Ekipa strokovnjakov je specializirana za razvoj prilagojenih digitalnih rešitev, vključno z naprednimi e-commerce platformami, aplikacijami in spletnimi mesti, ki so zasnovane tako, da podpirajo rast in razvoj vašega poslovanja.


Kontakt:

info@qstom.si