Meni Zapri

Multimedija studio d.o.o.

Povezava spletne trgovine z Minimaxom - prenos vseh podatkov o artiklih iz Minimaxa v spletno trgovino, izvoz naročil iz spletne trgovine v Minimax, ažuriranje cen in zalog. 

Povezava spletne trgovine z računovodskim programom Minimax je izvedena s pomočjo spletnega modula, ki zaradi avtomatizacije procesov ponuja prihranek časa in denarja.

Modul omogoča velik prihranek časa in denarja, saj komunikacija med modulom in Minimaxom poteka avtomatsko. Dvojni vnosi niso potrebni, vsi potrebni podatki se prenesejo iz Minimaxa ter se osvežijo v realnem času ali po potrebi.

 

Glavne značilnosti rešitve:

  • prenos vseh podatkov o artiklih iz Minimaxa v spletno trgovino (prvi uvoz v spletno trgovino, vnos nazivov artikla, EAN kode, cene, stopnje DDV ... – uvoz izvozne .csv datoteke iz Minimaxa v spletno trgovino prihrani obilo časa v primerjavi z zamudnim prepisovanjem posameznih artiklov);
  • izvoz naročil iz spletne trgovine v Minimax (podatki o naročilu in kupcu se enostavno uvozijo v Minimax, s čimer se izognemo tudi morebitnim človeškim napakam pri ročnem vnosu, prenesejo pa se vsi podatki o stranki, artiklih, cenah, odšteje se zaloga in izvede se predpriprava za izdajo računa v Minimaxu);
  • ažuriranje cen in zalog (na podlagi unikatne kode uporabnika Minimaxa se funkcija ažuriranja zaganja samodejno ob vnaprej točno določeni uri ali pa s klikom na gumb).

Več informacij o integraciji si lahko preberete tukaj: Modul Minimax.

Partner Multimedija Studio d.o.o.

Multimedija Studio d.o.o. je podjetje z več kot 20 letnimi izkušnjami in preko 350 uspešno zaključenimi projekti. Predani so zagotavljanju kvalitetnih in ugodnih spletnih rešitev za podjetja in organizacije. Zagotavljajo vam celovite rešitve, ki vas bodo navdušile. Sledijo najmodernejšim tehnološkim in oblikovnim smernicam, z zagnanostjo, strastjo in znanjem pa vedno potrudijo, da najdejo najboljšo možno rešitev glede na strankine zahteve in želje.


Kontakt:

info@multimedija.net