Veseli smo, da smo se družili že na četrtem srečanju ZRS Minimax, ki je tokrat potekalo v Hotelu Stil, v Ljubljani. Tudi tokrat ste nas presenetili z veliko udeležbo, kar nas veseli, saj tovrstne dogodke organiziramo z namenom, da se bolje spoznamo in povežemo. In verjamemo, da je tudi zaradi takih srečanj Minimax vedno boljši. 

Uvodoma nam je direktorica Petra Šinigoj predstavila vizijo Minimaxa in novega pomočnika Maksa. Ta bo v prihodnosti glavni pomočnik računovodjem.

Uroš Leban nam je kot profesionalni pripovedovalec pravljic predstavil zgodbo o Pepelki skozi prizmo računovodje. Dobili smo odgovor na vprašanje, kaj danes dela Pepelka. 

Produktni vodja Matija Ščuka je predstavil novosti, ki čakajo uporabnike Minimaxa. Ena pomembnejših novosti pa bo obračun računovodskih storitev, ki bo pripomogel k enostavnejši pripravi računov. 

Metka Šinigoj iz prodaje in Boštjan Spačal iz razvoja sta predstavila možnosti povezovanja med podjetnikom in računovodjo. S tem je omogočeno kakovostno sodelovanje in brezpapirno poslovanje. 

V nadaljevanju je Mojca Müller iz računovodske hiše Anova d. o. o. predstavila spletno prodajo in pridobivanje DDV številk. Za njo pa je Mojca Vincek iz računovodske hiše Kleos predstavila, kako so se v njihovem podjetju pripravili na izvajanje zakonodaje o preprečevanju pranja denarja in financiranju terorizma. 

  PRENESITE GRADIVO SREČANJA 

 

Kako smo se imeli na dogodku, vam predstavljamo v spodnji foto galeriji: