Brez namestitve in nadgradenj

Program ni nameščen na lokalnem računalniku, temveč na oddaljenem strežniku. Vsakič, ko se uporabnik prijavi, vstopa v zadnjo različico programa, saj za nadgradnje skrbi ponudnik programa. 

Dostop s katere koli naprave

Podatki so preko interneta dostopni od kjerkoli in kadarkoli. Do istih podatkov in dokumentov lahko dostopata podjetnik in računovodja, kar omogoča  pregleden in hiter pretok informacij.

 

Brez nakupa in skritih stroškov

Spletnih programov se ne kupuje, temveč se zanje plačuje mesečni najem za uporabo. Vključene so vse nadgradnje, vzdrževanje, posodabljanje obračunskih podatkov in podpora uporabnikom.

Kaj je oblak?

Enostavno povedano gre za dostopanje do podatkov in programov preko interneta, ki so shranjeni na oddaljenih strežnikih, namesto na lokalnem računalniku. »Oblak« je metafora za »farmo strežnikov«, izraz izhaja iz preteklosti in prvih shematskih predstavitev, kjer so oddaljene strežnike narisali kot »puhaste oblačke«, ki sprejemajo in oddajajo informacije. 

S poslovanjem v oblaku se srečujemo vsak dan:  davčno potrjevanje, spletno bančništvo, aplikacije na mobilnih telefonih, spletna pošta idr. 

Zakaj je računovodstvo v oblaku najboljša rešitev?

Tehnologija v oblaku je prinesla spremembe v način poslovanja. Stalna dosegljivost in neodvisnost sta želji modernega podjetnika in računovodje, ki želita imeti podatke vedno dovolj blizu. Program v oblaku podatke samodejno shranjuje, kar tudi pomeni, da so varni tudi v primeru, da vam računalnik odpove. Okolje, v katerem delate ostaja vedno enako, ne glede na to, iz katerega računalnika se povezujete.

Kako varni so podatki?

Varnost podatkov v oblaku: V Seyforju neprestano vlagamo v razvoj novih tehnologij, ki zagotavljajo najboljšo varnost podatkov. Naši strokovnjaki dnevno spremljajo in nadgrajujejo tehnologije, s pomočjo katerih zagotavljamo maksimalno varnost. Za prenos podatkov preko interneta (od strežnika do uporabnika) uporabljamo najboljše metode kriptiranja, zato so za zlonamerne osebe, ki bi jim uspelo podatke prestreči, neuporabni.