miniMAX ima vse, kar potrebujete za vodenje vašega posla!
miniMAX je najbolj priljubljen spletni poslovni računovodski program. Podatki se vnašajo samo enkrat, sočasno jih lahko obdelujemo na različnih lokacijah, tako v podjetju, kot v računovodstvu. Do podatkov lahko dostopamo od kjerkoli preko spleta, 24 ur na dan. miniMAX zagotavlja popolno varnost podatkov, saj so podatki zaščiteni z naprednimi tehnologijami.

Enostavna uporaba

Uporaba programa je intuitivna in preprosta. Svoj prvi račun boste lahko izdali prav kmalu po začetku uporabe. Predstavitev v živo...

Hiter začetek

Z uporabo miniMAXa lahko pričnete takoj, brez nameščanja na računalnik. Za začetek je potrebna le kratka spletna registracija.

Raste s podjetjem

Hitra rast podjetja lahko pomeni tudi eksponentno rast stroškov, vendar ne v primeru miniMAXa. Naš cenik je pregleden in enostaven, cene pa se prilagajajo obsegu vašega poslovanja.

Varno hranjenje in arhiviranje

Varnosti podatkov posvečamo posebno pozornost. Zaščiteni so z digitalnim potrdilom in uporabo najnovejše SSL tehnologije proti ribarjenju. Urejen sistem arhiviranja podatkov preprečuje njihovo izgubo.

Vedno 100% usklajenost podatkov z računovodstvom

Zaradi enkratnega vnosa, so podatki vedno usklajeni. Do njih lahko hkrati dostopata računovodja in podjetnik, ki imata tako vedno ažurno sliko poslovanja.

24 urni dostop od kjerkoli

Do programa miniMAX in svojih podatkov dostopate preko spleta od kjerkoli in kadarkoli. Zato niste nikoli odvisni od drugih in imate vedno zagotovljen nadzor nad poslovanjem.

Prihranek pri stroških

miniMAX omogoča številne prihranke, ki so posledica poenostavitev delovnih procesov, avtomatičnega knjiženja, hitrega dostopa do podatkov in brezpapirnega poslovanja. Izognete se dodatnim stroškom infrastrukture in njenega vzdrževanja, programskih nadgradenj, brez rizika zgrešene investicije. Prekinete lahko kadarkoli.

Brezplačna podpora

miniMAX je preprost za uporabo, včasih pa uporabniki vendarle potrebujejo nasvet ali pomoč pri delu. Nudimo učinkovito podporo, ki jo sodeč po neodvisnih raziskavah naši uporabniki že vrsto let ocenjujejo kot nadpovprečno.
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih