miniMAX ima vse, kar potrebujete za vodenje vašega posla!
Vsi dokumenti in obračuni v računovodskem programu miniMAX imajo že nastavljena samodejna knjiženja v dvostavno knjigovodstvo. Ob potrditvi dokumenta oziroma obračuna pripravi program poleg knjigovodske temeljnice po potrebi tudi zapise v davčne evidence, obrazce in poročila.

Poslovanje

Z miniMAXom ste vedno na tekočem in imate v vsakem trenutku vpogled v poslovanje in pregled prejetih in izdanih računov, odprtih postavk ter plačilnih nalogov.

Knjigovodstvo

Z miniMAXom imate popoln pregled nad knjigovodstvom, dvostavnim knjigovodstvom, obračunom DDV, obresti, program pa pripravi tudi letna poročila za DURS in AJPES.

Osebni prejemki

Obračunavanje osebnih prejemkov je z miniMAXom enostavno opravilo, saj aplikacija že sama pripravi potrebne dokumente za DURS, AJPES in sistem eDavki.

Trgovina in zaloge

Če poslujete z materialnimi dobrinami in zalogami, ima miniMAX vse potrebno za vas. Vodenje zalog lahko povežete s spletno trgovino ali z maloprodajo, z delovnimi nalogi pa lahko spremljate dogodke, povezane z materialnim in blagovnim poslovanjem v organizaciji.

Povezave z drugimi programi

miniMAX lahko povežete z vašo spletno trgovino, vanj pa lahko tudi sicer uvažate različne podatke, če so ti pripravljeni v skladu s standardi za uvoz.
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih